Woonboulevard Apeldoorn

Ontdek de wintertrends van dit seizoen!

Bij Woonboulevard Apeldoorn maken we ons op voor de winter, het seizoen van gezelligheid en warmte! Ontdek de wintertrends 2023/2024 met warme kleuren en rijke materialen, zoals trendy fluweel gecombineerd met natuurlijke elementen. Accentueer met modieuze kleuren zoals feloranje, rood, en zachtroze voor een vrolijke touch, perfect te combineren met diverse bruintinten.

De woonkamer is het kloppende hart van het huis tijdens de wintermaanden. Het draait allemaal om gezelligheid, samenzijn, en ontspannen bij een knetterende haard met een warme kop chocolademelk.

Ontdek de trends van dit seizoen, waar contrasten en wilde combinaties van materialen centraal staan. Creëer je eigen comfortabele plek met persoonlijke stijl door unieke combinaties en het toevoegen van persoonlijke herinneringen, zoals foto’s en dierbare spullen.

Voor de koude dagen zijn accessoires als gebreide plaids, wollen dekens en zachte vilten kussens onmisbaar om je interieur winterwarm en gezellig te maken. Geniet van een warme plek waar je je echt thuis voelt.

De materialen van dit seizoen stralen eenvoud, robuustheid, en eerlijkheid uit. Eenvoudige ontwerpen met symmetrische lijnen, houten stoelen en tafels in solide vormen, en herhalende patronen op gordijnen, behang en tapijten zorgen voor een rustgevend en harmonieus geheel.

Voor een ontspannen slaapkamersfeer adviseren we paarsblauwe tinten, die rustgevend werken. Combineer met toon-op-toon kleuren zoals lichtblauw, lavendel, grijsbruin, groen, lichtroze, en wit. Voeg een persoonlijk tintje toe met een mooi schilderij of foto, zodat je dag met positieve energie begint.