Woonboulevard Apeldoorn

Feestelijke Verwennerij tijdens Decemberdagen in Woonboulevard Apeldoorn!

Op 28 december trotseren we samen de winterkou en toveren we een magisch winterplein tevoorschijn bij Woonboulevard Apeldoorn. Bij aankomst krijg je de kans om aan het rad te draaien en fantastische prijzen te winnen met onze ‘Draai en Win feestspecial’. Van kleine verrassingen tot een onvergetelijke hoofdprijs: we geven 4 keer gratis interieuradvies van een professionele interieurstylist t.w.v. €250 weg! Laat onze expert Anne van Anne interieur jouw interieur een boost geven met op maat gemaakt advies, tips & tricks!

Daarnaast is er ook vertier voor kinderen met diverse activiteiten, spelletjes en uiteraard gezellige muziek.

We verwelkomen iedereen met open armen en een hartverwarmende traktatie: een portie versgebakken poffertjes, dampende chocomelk of een heerlijk glas glühwein staan klaar om onze klanten te verwennen. Dompel jezelf onder in de feestvreugde bij Woonboulevard Apeldoorn! Naast deze culinaire verwennerij nodigen we je uit om onze uitgebreide collectie te ontdekken: van meubels en keukens tot baden en woningdecoraties.

Omcirkel snel deze datum in je agenda, trommel vrienden en familie op en maak van deze winter een herinnering om te koesteren.